Kriteret e Pranimit nga Universitetet 2017-2018

Këtu do të gjeni kriteret e Universiteteve për pranimin e studentëve në vitin akademik 2017-2018.

SHKARKOJINI KETU    351e7cfa02e27ddc9c90fe585a4fda26_10834dd4cb657c930a9df3c0377ae5-clip-art-arrow_1200-776KRITERET E UNIVERSITETEVE 2017-2018

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

 

UNIVERSITETI I TIRANES

Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë

Fakulteti i Shkencave të Natyrës

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

Fakulteti i Shkencave Sociale

Fakulteti i Drejtësisë

Fakulteti i Ekonomise

UNIVERSITETI I MJEKSISE

Fakulteti i Mjekësisë

Fakulteti i Mjekësisë Dentare

Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike

UNIVERSITETI POLITEKNIK

UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANES

UNIVERSITETI “ALEKSANDËR MOISIU” DURRËS

UNIVERSITETI I SPORTEVE I TIRANËS

UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËS

UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” VLORË

UNIVERSITETI “LUIGJ GURAKUQI” SHKODËR

UNIVERSITETI “EQEREM CABEJ” GJIROKASTËR

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” KORCË

 

NDALOHET KOPJIMI PA PERMENDUR ME PARE BURIMIN.

Advertisements